Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frontalkrock med verkligheten.

Jag tror att det må finnas ett stort igenkännande på kommande text.

Något som många av oss poesidyrkare har gemensamt.

Konsten att alltid söka ett djup i det som existerar.
Att alltid vara på jakt efter något med en djupare innebörd. Som om det under varje sten som vänts finns någonting mer att hitta än mossa och kryp.
Jag känner att det genomspeglar hela mig och min person.

Jag måste ha någonting mer utav allting.
Vilket, i livet, kan bli en ganska stor utmaning.

Jag nöjer mig inte bara med det existentiella.

Men sen, stundom.

Frontalkrockar jag med verkligheten…….




Fri vers (Fri form) av Malin Samuelsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-09 00:59



Bookmark and Share


  mickech
visst är det så!
2014-06-15

  Lärling
Så sant! Känner väl igen mig.
2014-06-11

  Angel of love
Verkligen en igenkännings faktor!
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP