Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en trappa till ingenstans

Trappan stod kvar
Allt annat var rivet
Utom trappan
Halvt övervuxen
Maskrossprängd,
Vittrad men ändå

Trappan stod pall
Vittnande om
En annan tid
Ett hus bebott
Levda liv
I glädje och sorg

Trappan stod kvar
En trappa till ingenstans




Fri vers av Anders P VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-09 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP