Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi finns... Skall bara be kantorn skriva ner den...


Se livet i sång

Vackert väder och sommardoft
pigg som en mört på ekans toft
sitter jag och solar mig
kan man mer önska sig...

Jo en glad man i cowboyhatt
som är bra på att skratta glatt
dansa tango i en fart
då allra bäst, underbart!

Gillar tramp uti skog och mark
även på vintern med en spark
och vantar och luva på
som jag stickar till oss två.

Skön stund kan bli vid brasa röd
där äta grillad korv med bröd
sen man härligt trallar på
gott vi möttes då vi två!

























Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-09 11:10



Bookmark and Share


  ULJO
Fin liten visa
2014-06-12

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt!*Hjärtats*Saga*
Ja vad vore Livet
utan sång....
Ingenting...Ingenting
/Kramar*
2014-06-11

  Eva Langrath VIP
Fin liten visa .
2014-06-09

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vad vore livet utan sång och musik...härlig text...
2014-06-09

  Michaela Dutius
En underbar mjuk och fantasieggande kärleksvisa!
2014-06-09

  Lars Hedlin
Jätte vackert!
2014-06-09

  louisegirl
Så härligt och mysigt med en så fin vän vid sin sida <3
Fint skrivet!
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt