Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utdöende släkte

någon bredvid kan ändå vara med
samhörighet är större än så
men springer man efter ekon
så kommer man ingenstans
även om man älskar utsikten
så är det inte värt fallet

det är som alla känslor
så otroligt gränslösa
kanske är vi de enda kvar
av ett utdöende släkte
där kärlek inte bara är en polerad yta
utan någonting väldigt verkligt




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 407 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-09 15:42



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Mycket berörande text
om vad som är väsentligt
i livet och vad vi bör värna
om
2014-07-03

  Solitaire VIP
Är det ett skifte?
Går mänskligheten in i en ny fas,
då vi kommer att bete oss
enligt nya förutsättningar
Styrda av multinationella kommersiella värderingar, för att tjäna multinationella, kommersiella syften...
Är det Slutstationen som syns där framme?
2014-06-10

  KYREUS of Sweden
Väsentligheter.
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike