Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte spräcka några vallar där

En mycket vis man ifrån orten Bräcka
frågas om kvinns, som har nått sin fyrti-sträcka.
-Bör de ha flera barn sen då?
-Det är väl ej nå´t att tänka på!
Redan fyrti barn! Kan väl mer än gott räcka!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2014-06-09 16:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA jisses ,)
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt