Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stor chans för briljans

Lovsjung varenda kotte
som gjort något bra
ge beröm
det ska man inte
inåt dra!

Rosa på av bara farten
som när det kastas pilar i darten
få till en femetta, bli en smart en
som förstår att parten
är av den arten...

Att den tar sig vidare då med glans
för att nå´n såg att det fanns relevans
och en så god substans
till avans...









































































































































































Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-09 19:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
GILLAS!
2014-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt