Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fria



Fria vid stranden
vågorna
kan vi ej plocka




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-10 12:08



Bookmark and Share


    Drömfabriken
Du har fått fram så mycket i detta lilla.

En scen, agency, stämning, suggestion. Det är svårt med så få ord men du lyckades. Andra meningen är oerhört bra.
2014-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra!
2014-06-10

  Rosmarin
men vi kan ändå spara dem i minnet!

tycker verkligen om den här
2014-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP