Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då kommer man till skott!

Tillåt dig att då och då
bara vara lat
inget lyxliv alls
utan en nödvändighet
av stora mått
efter en sån vila
mår du blott
så jättegott
för ny energi
har du fått!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-10 20:29



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Ja det är en av livets underbara paradoxer, eller, "nödvändighet", som du skriver kommer nog närmast: att lata sig lite i bland är ju faktiskt att vila och ladda batterierna.
Klokt och mycket bra!
2014-06-14

    Dan Myrbeck
Instämmer - bra!
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt