Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att mycket har två sidor...

En strippa som sålt sex kom till domstol
som sa så´nt är ej bra, du lovade att sluta i fjol
till lagmännen hon sa glad
till dessa som satt där på rad
det jag tänkte, men då kom ju ni och drog i min kjol...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-11 17:48



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha - bra!
2014-06-12

  Lars Hedlin
Bra där!
2014-06-12

    ej medlem längre
Härligt finurlig vändning! :)
2014-06-12

  Rise Little One
Ironiskt kul ;)
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt