Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlig


I mitt hjärta vaggar jag dig i kärlekens evighet,
oändlig är den.

Du och jag,
under samma himmel,
i samma säng,
under samma fjäderlätta täcke.
Mitt hjärta tätt intill ditt,
hjärtslag som speglar våra själar.

Du och jag,
under samma himmel,
i ett andetag,
i ett hjärtslag.

I ditt hjärta vaggar du mig i kärlekens evighet,

....oändlig är den.







Fri vers av IdaStina
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-11 18:47



Bookmark and Share


  mare VIP
Så vacker
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina