Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en elefant glömmer aldrig!


Talesätt

Det finns saker man
aldrig glömmer

men jag kommer inte
ihåg vilka just nu!!?




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 433 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-11 21:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ler!
Om jag bara hade en aning... kunde jag påminna dig:-)
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~