Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVSKYLA?


Stjärnans ljus
skärande iskallt genom rymden,
mörker överallt
ljusglimt knoppas.

Isnattskyla utan sol
vintermåne glimmar
snötäckta vårvidder
vintergata utan ljus.

Livet kämpar
ljuset tvekar
Våtvarmvärme gråter
vårkänsla dröjer?




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 756 gånger
Publicerad 2006-03-28 14:17



Bookmark and Share


  PetraSally
häftigt! jag minns några återkommande drömmar jag hade som barn...där jag färdades mellan tvåolika rum...det nea var ett sovrum med ett stort öppet fönster som vette mot en isvärld...en värld av is, snö, silverhimmel, vit måne, tystnad, isbjörnar och silverskimmer....
Den andra världen var ett rum där...
ja, vill du höra?
Petra
2006-03-28

  Nils Sondefors
Tack Björn!
(Duktigt att du direkt såg att det var Bengt Samuelsson som slagit till...)
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors