Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

300.01

nej det är inte som att vänta på att svimma
som om luften är allt som fattas

jag känner brister överallt

i armarna
i nerverna
i mitt inre och
i alla yttre lager

-

som en stroke
som aldrig kommer




Fri vers av Människa
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-12 02:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark förtäljande
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa