Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakten att erövra och briljera

Jakten tar aldrig slut
jaga erövra briljera
orden i bröstet
är i manande svart

år fram och år ut
upp och ner
spegelvänt
och tillbaka

bränn livets krut
jakten ärvs vidare
att erövra och briljera
det saknar sitt slut






Fri vers av jeb
Läst 125 gånger
Publicerad 2014-06-12 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jeb