Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sverige i juni.


Fåglarna, flickorna, blommorna. version 2.

Regnet kom, följt av solen.
Flickorna kom, följda av fåglar och blommor.

Under en kort tid sjunger fåglar och blommor,
och flickor går barfota över ängarna.

Mörkermännen håller sig undan.

Men de finns där!

Snart är diktens version 1 tillbaka.

för att åter följas av denna version.
osv. osv. osv. etc. etc. etc.

Tillvaron är ett hjul,
Klotet är runt,
livet är en cirkel.
Allt är upprepning.

Början och slut omfamnar varandra.

ue.





Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-12 15:29

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
intressant diktpar. gillar den inre referensen och cirkelgången
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram