Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OVÄDRET


Mitt vid den grönaste åker, iklädd i vitt linne, när åskan gör sin mäktiga knall och blixtrar letar sig ner - står jag och skakar, blöt av regn men leende av liv.

Liten i detta nu, beundrande till livet,
rädd och frusen men samtidigt lugn och varm.

Står bara där.....

....som en insikt i universums mäktiga fars.




Fri vers av IdaStina
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-12 20:26



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
visst är det underbart att känna sig delaktig i en mäktig grej.
2014-09-10

  byggpoeten
Härlig skrivet!
Är ibland en skön känsla att känna sig som en liten del av allt:)
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina