Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en (tror jag) skön dam jag stött på inne på FB.


Parisima

 

Parisima, Parisima, var kommer du ifrån?
Uppstigen ur en Vreeswijklåt eller är du troll i ån?
Ditt namn är som en saga, det fyller oss med dröm
och orden dina flyter i en evig ström

Parisima, Parisima, är hemligheten din?
Går du och hemlighåller den, så att du kan slå min?
Du ger mig melodier som jag nästan aldrig hört
men gudars skymning, ditt namn har mig förfört.

Parisima, Parisima, vad ska jag ha dig till?
Jag vet nog vad jag borde men inte om jag vill
Du är en källa, blir en å och växer till en älv
Men Parisima, Parisima, fortsätt som dig själv

 

Hg 14 06 12

 




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-12 22:08



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Härlig rytm i orden
2014-06-13

  Marlboroman/Hg VIP
En hel vers lyckades försvinna! Nu sitter den där. "Mittemellan".
2014-06-13

  Fredric
Härligt flyt och riktigt bra!
2014-06-12

  Maria Natasja
Riktigt bra!!!
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP