Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tårar var regnet mitt leende behövde

Mina tårar var regnet
mitt leende behövde för att kunna blomma


Min depression var oskan som
mitt skratt behövde för att kunna blixtra till



Blodet som rann ifrån mina sår var det
mitt hjärta behövde för att finna sin sanna färg




LJUSET





Fri vers (Fri form) av Tittahiit
Läst 307 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-13 01:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stor insikt ,)
2014-06-13

    ej medlem längre
Ja, vi är alla ljusbärare....
2014-06-13

  Angel of love
Vilken underbart fin text!
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Tittahiit
Tittahiit