Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2014


nu






natt
vandrar
mellan dagar
ljusa öar
som pärlor
drömmar
söker vägen
minnen
söker svar




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-13 10:39



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Sirlig & seren lyrik
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP