Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt ändå Elisabeth den andra var det...

När vi kom hem och hade varit hos
släktingar i England kom grannen precis
ut och han stannade till och pratade med
oss och undrade hur resan hade varit och
så sa han: -Ni var så klart inbjudna till
Elisabeth? -Visst, sa jag, vi hade redan en
inbjudan till henne innan vi lämnade Sverige
och vi sa, det är klart att vi måste ses...

Då strök han sig med handen över håret
tittade stort på mig och sa sen: -Menar du
att drottningen av England bjudit in er, känner
ni henne så väl? -Nej, sa jag, jag talar inte om
drottningen jag talar om min goda vän Elisabeth
i Norfolk, det var henne jag trodde du tänkte på...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-13 11:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
TAck för delningen!
2014-06-13

  Marita Ohlquist VIP
Händelse i vardagen.
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt