Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh Karon, Oh Karon...

På ett drivande bokförlag
skulle Karon passa, tycker jag
han absolut är
den allra bästa där
översätter allt med snabba tag...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2014-06-13 17:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) Bra skriftat!
2014-06-14

  lodjuret/seglare VIP
I väl vädret bokomslag
från somrigt härligt jag
till frysande i vind
i vädret magen trind
föder fram känslor just idag
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt