Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du älskar mig

Prästkragens vita blomblad skvallrade om kärlek.

Jag log.




Fri vers av IdaStina
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-13 22:44



Bookmark and Share


  blått nagellack
Ja, så himla fint.
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina