Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord i förväxling


Saknad, i miss you! Åter i bundna kapitel.
Läser ditt verk, ditt kropps språk och dina
gester. Kommer likt väl till samma slut-
sats, att jag inte glömt, dock dig förstått.
Blir aldrig densamme utan dig, ja så är
det utan förbehåll eller krav bortom natten.

Jag älskar dig utan förstånd, för mening och
sak som ibland kan skilja sig åt...Blir klart
då du öppnar din mun och låter mig förstå.
Kronan kan lätt hamna på sne, men låt mig
för all del ta emot ditt leende igen utan mitt
förbehåll om vad som är rätt eller fel......

För vem är jag? Att i ord döma eller förklara
din sak, som jag ej förstått utan ditt behag.
Värmen av dig skänker dock tröst, av att
i mitt hjärta se min inneliga höst. Där färg
och prakt blir förbund med allt vad vi har.
Och i sitt väl en parantes där du förblir min.




Fri vers (Fri form) av stefan.g
Läst 232 gånger
Publicerad 2014-06-13 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva