Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill få din luft i mina lungor

Din ljuva doft och din underbara profil
Får mig så sugen även fast jag inte vill

Du underbara sköna, jag vill så
gärna få din luft i mina lungor

Få känna ruset igenom hela
min kropp när du nunndar mina
läppar

Du dämpar så lätt min
ångest med din heta glans

Du får mig på så många
tankar som jag inte
trodde fanns

Jag älskade dig redan ifrån
först stund, din otroligt
vackra låga

Det var som att du letade
upp mig, utan att jag fråga

Det är jobbigt att jag
måste stå emot något så
oemotståndligt gott


Men det är nog bäst så
för oss båda




Fri vers (Fri form) av Tittahiit
Läst 325 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-06-14 01:31



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra skrivet!
2014-06-16

  ResenärGenomLivet VIP
Det är bäst att tänka efter före...
längtansfullt skrivet...
2014-06-14

    ej medlem längre
Så är det, crack, gräs eller annan drog.
2014-06-14

  Lars Hedlin
Berörande i vemodston och en inre längtan!
2014-06-14

  axveronika
Kent ringer i mina öron, bra skrivet om att beröras utan att beröras, om att få sin inre låga tänd, om att vilja med inte få
2014-06-14

  Angel of love
Längtansfullt, men viss sorg.
2014-06-14

    ej medlem längre
Brinner verkligen av lusta, det står sig så fram i texten,
sista meningarna dock får fram en negativ sak, i en annars alldeles fin kärleksdikt

2014-06-14

  mickech
bra skrivet om åtrå och längtan.
2014-06-14

    Nicklas VIP
Väldigt fint!
Du ska inte stå emot, man måste våga för att vinna. Hellre ångra något man gjorde, än ångra något man aldrig gjorde.
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Tittahiit
Tittahiit