Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

källan

 

skriver om 
            min längtan

 

har slagit ned

vid jordens fötter

 

förstenad vittnar rädslan

 

se, änglavingar

bär ej 

de som motstår

vad är liv - utan väntan

tårar utan känsla

flyter iväg med undervattenströmmar

hjärtat ropar

ta mig med 

ta min hand

ta min hand

 

ta mig i land
sug ut det djupa

andas med mig

tills ingen är ensam

 

min ensamma riddare

utan pansar

 

till försvar

 

de tystas fällande dom

är en piska

 

som alltid når

 

 

ta min hand

 

 

 

innan den domnar

 

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 398 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-14 02:07



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
sorgeandning

... du skriver i skönhet
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo