Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en sång av sorg och krossade hjärtan

Livet är en sång av sorg och krossade hjärtan
Min själ livnär sig endast på det lilla hopp som finns kvar
för ett eget, självständigt liv
Hoppet om partnerkärleken är död

Min själ livnär sig även på att se andra personer i ens liv blomma
en själv är endast till där för att betrakta och njuta av sin näras liv odlas till ett lyckligt liv
själv går man där och känner sig som en alienerad. Någon utanför.
en levande död.
någon som inte längre tillhör resterande mänsklighet
samtidigt som man livligt även njuter av att se en när och kär
se så frisk och glad ut
man tar in den känslan för att känna kärleken
som så länge varit bortglömd och gömd någonstans bakom sorgen och krossade hjärtan
man livnär sig lite på den strömmande kärleken och ens själ verkligen andas, ryser, stegar sig och inombords sträcks armar ut mot friheten. Kärlekens frihet.
För i ens egna inre har kärlekens frihet blivit till en kärlekens fängelse.

Kanske en dag får man själv uppleva de andra lyckliga upplever
Det är hoppet om det som delvis får en att stanna kvar
och såklart att de nära och kära alltid finns runtomkring och sprider kärlek

Livet är en sång av sorg och krossade hjärtan
Orkestern spelar på finstämt
stämningsfullt




Fri vers (Fri form) av jamming223
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-14 09:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sorgset berörande...längtansfullt...
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

jamming223