Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där med matematiken...

Det ryktas på hemmaplan i stan
att Anders Borg finansministern han
blivit tränare för herrarna minsann
för han är ju bäst på, just det han kan
hålla reda på alla kulorna så inga försvann...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-14 22:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) JA sen tog han dem själv och reste sin kos.....
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt