Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när döden glider

när döden glider

växer tilliten

kvällen erbjuder asyl

i långa sekunder

innan basunen

blåser till reträtt

i sommargrönskans

dova tilltal

 

vissa kvällar störtar

de murar tid rest

bara just det

några ord på vägen

respit mot natten

synapssurr

junidimma som lägger sig

efter slutsignalen




Fri vers av andrasidan
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-14 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan