Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ron på tron...

Jag har sökt efter ett tecken
om Du fanns
överallt i dagens vimmel
och upp i fågelsträcken
och upp över hela vår himmel...

Ja efter Din hand
dessutom i alla land...
Då sa nå´n till mig
sök inom dig...

I ditt innersta jag
i det ta tag
i lugn och ro
i din tro
för om nå´t har landat där
känner du direkt när
ja, om det önskade börjar att gro...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-15 09:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbar text om tron.
Sök inom dig......
2014-06-15

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord!
Att känna i sitt innersta jag.
2014-06-15

  Lars Hedlin
En text med längtan!
2014-06-15

  lodjuret/seglare VIP
I den möjliga tron på sig
även om kampen är en envig
mellan mörker och ljus
just i hjärtats härliga hus
där skall finnas rättan stig
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt