Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ERA SYNDER KOMMER ALDRIG GLÖMMAS !

GUD MINNS ERA SYNDER ALLTID !
OAVSETT OM DET VAR FÖR FEMTI ELLER FEM ÅR SEN
BE OM URSÄKT TILL JEHOVA
ANNARS KANSKE DET FINNS EN RISK ATT MAN BRINNER ...!




Bunden vers (Hexameter) av MAJ LIS WIKINGSSON !
Läst 382 gånger
Publicerad 2014-06-15 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MAJ LIS WIKINGSSON !