Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odla ditt dikteri!

Skriv från hjärtat ditt
då avreagerar du trycket ditt
och det, som var svårt kan bli lätt
om det delas med någon på detta sätt!

Och roliga saker som har hänt
som på tillvaron har vänt
är ju jättekul att sen få på pränt!

För ett skratt gör ju bara gott
och för den, som det har fått
där sker
att den sen ler
mycket mer!

Så tänk, bara några komiska ord
sen kan glädjen för gott
vara med ombord!



















Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 610 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-06-15 19:58



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbart ordat och tack för dina fina visdomsord/kram
2014-10-16

  Connie
Precis så. Vilka goda råd du delar ut!
2014-07-13

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt skrivet...man blir glad...
2014-06-21

  Maiah VIP
Bra text
2014-06-20

    ej medlem längre
Bara så härlig text Ewa - Britt ...
2014-06-16

    Dan Myrbeck
Precis, man kan skriva i alla lägen.
2014-06-16

  Lars Hedlin
Just så..Mycket bra!
2014-06-16

    ej medlem längre
Så rätt så! :)
2014-06-16

  Rise Little One
Goda råd vännen...
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt