Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den som utkast och hälsning till alla mina skrivarvänner och fick så mycket kärlek tillbaka att jag nu vill dela den med er alla och önska er en underbar sommar tills vi ses igen <3 :)


Så kom sommaren till oss åter igen..

..dags att ta vara på den korta så underbart vackra
tiden på året nu när dagarna blir längre och ljusare..
allt blommar och midsommaren snart är här..

Jag vill fånga den tiden och bevara den i bild på foto
och i mitt måleri genom att vara ute i vår vackra natur
nu när solen och sommaren ler..

så jag tar en paus i skrivandet och tittar in här emellanåt 
för att hålla kontakten, läsa er vackra poesi när jag hinner
och kanske skriva några rader själv när andan faller på..

Tack för all underbar omtanke kärlek och uppmuntran
mina underbara skrivarvänner <3

Jag önskar er en underbart vacker sommar fylld av sol
glädje lycka och massor av kärlek tills vi ses igen

 Soligt varma sommarkramar

Mona




Fri vers av Stjärnöga
Läst 567 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-17 17:09



Bookmark and Share


  H.C.B
fin
2014-08-02

  ResenärGenomLivet VIP
Kramar tillbaka till dej, vännen...
2014-06-17

  Larz Gustafsson VIP
Tack detsamma, Mona, dyrbara vän och människa.
2014-06-17

  Marita Ohlquist VIP
Önskar dig en kreativ sommar!
Inväntar dina texter.
Kram
2014-06-17

  Lars Hedlin
Hoppas att din Sommar blir fylld av värme glädje och kärlek..kramar ;) <3
2014-06-17

  Angel of love
Önskar dig en fantastisk sommar fylld av värme och gemenskap. Kram
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga