Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Temp oral...

Det sägs en ny temp uppfunnen är
den inte bara gradtalet bär
för nu kommer orden ut
ifrån den där...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-16 11:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA där ser man!
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt