Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Översättarna då...

Spökskrivare skulle lyftas fram mer
sägs det, än vad det görs nu...

Det skulle det också göras för
översättare, men de kommer
för det mesta i skymundan...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-16 13:20



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja en bra översättning är ju
guld värd!
2014-06-16

  cilax VIP
liksom tolkarna i Afganistan
2014-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Håller med!
2014-06-16

  Lars Hedlin
JA just ..Kanske det!
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt