Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken käck en...

Bilhandlaren uti Floda
får en förfrågan om en Skoda
vad är bäst med den
ja sa han då, min vän
den är ju tjeck, tillhör de goda...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-16 14:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) Gillas
2014-06-17

    Dan Myrbeck
Bra! Läs min "Guldsmeden" - nyfiken på din reaktion!
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt