Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen lyser starkare

Snart är det dags igen
En resa till barndomen
Ja inte i sinnet
utan snarare i minnet

Det kvittrar i kroppen
jag tycker det är toppen
Mitt ansikte ler
när jag vägen mot Jämtland ser

Barndomens Bullerbyn
gör att solen lyser än mer i skyn




Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-16 20:25



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
E n tur till det som
V ar så bra
A bsolut nå´t att
* längta till och ha...

2014-07-03

  Lars Hedlin
Låter härligt!
2014-06-29

  Flicis VIP
Trevligt, med en resa till barndomen. Bra skrivet.
2014-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt