Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
BBC NEWS CNN AL JAZIRA AFGHANI OPIUM COWBOYS AND THE AMERICAN DREAMBOYS WHITH THE DRAGON MUSTASCH London BITCH AND MONEY FUCK PORNO DRUNKEN YOUTH IN THE TV SHOW


Tryckvåg






Det är dessa vapen
vilka byggdes från grunden.

och de människor
som kom att leva i dom

som nu sköljs bort med den våg
på den kind
de tårar som nu faller från himlen ned

för den värld
och det liv
den skapat

och morgondagen visslar på en sång
när den promenerar i väg med sin hatt på svaj

från den brant som leder bort från avgrunden

där den lämnar allt
i sin hjälplöshet

Du kan kalla den morgondagen vad du vill
och försöka förstå varför vi inte fick följa den




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-16 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg