Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade man och vår solstråle. hayat rohi = Livets själ


Hayat rohi


Älsklingen min
för nästan fem år sedan var du
en del av min dröm
en del av min själ
en del av mitt liv
och
skapade all min poesi.

Älsklingen min
Du har fått mitt hjärta att blomstra
likt de vackraste rosorna som
med sin doft förgyller kärlekens ord.
Du har fått mina ögon att glittra
likt de vackraste stjärnglittret
som klär himlen i lycka.

Mitt livs kärlek är du
Och det finaste vi har
är vår solstråle
som alltid får oss att skratta

Ni är mitt liv
älsklingen min.

Ya hayat rohi





Fri vers av Manal
Läst 471 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-17 00:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbart vackert från kärlekens Manal
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal