Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek


Jag vågade aldrig tro på
evig kärlek
Ett ständigt
bultande hjärta
En saknad som
ständigt fräter själen


Tänkte någonstans mellan
våra kyssar
att vi iallafall älskar varandra
oändligt mycket
Då andades vi kärlek

Som allt i livet så tar det roliga slut
någon gång måste det ta slut.
Men Vi habibi
är en evighet som
bara

blomstrar om
och om igen.






Fri vers av Manal
Läst 516 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-20 23:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
mycket vackert
2014-06-22

  Maria Natasja
Härligt!
2014-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal