Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

norm

 

normal Normal

det är jag

det har jag lytt

ansiktet är helt normalt

norm nr 9 ur ISO-handboken

mina steg smälter in sömlöst

och gester

min chef vet inte om min existens




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-17 11:56



Bookmark and Share


  Nanna X
Glöm bara inte att du själv existerar. ..
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch