Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre kraft

Vad hjälper det att hjärtat brinner
om kroppens låga är svag?
När händer det att viljan vinner
när släpper plågan sitt tag?

Hur vet man att ens kärlek finner
ens hjärtas käras behag?
Var söker man den flod som rinner
till glädjens eviga dag?

Djupt inne göms den ström som minner
om lyckans ständiga lag.
Ur längtan föds den makt som spinner
med hjärtats kraftfulla slag.




Bunden vers (Rim) av Stefan Rydberg
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-17 14:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet.
Bra rytm i texten.
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Rydberg