Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev inspirerad av Dan Myrbeck och hans text "Mina shorts".


Två par byxor

Jag har alltid 2 par byxor på mig

utifall att jag skulle få hole in one




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 250 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-17 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar!:)
2014-06-22

  Lars Hedlin
:) LIKE IT A LOT!
2014-06-18

  Lehva VIP
Ha, ha..du är grym:-)
2014-06-17

  stig wikman
Ha , ha , ha , ha.
Mina ögon tåras
av förtjusning.

LOVE THAT .

Kram .
2014-06-17

    ej medlem längre
Din spjuver:)
2014-06-17

    Dan Myrbeck
Stort tack för att du nämner mej!
2014-06-17

    Dan Myrbeck
Haha - superbra!

Ja är ju en stor författare, som dom flesta vet. Så ja var tvungen att åka till en specialbutik för att köpa shortsen som ja skriver om i min låt.

Storleken är, ja skojar inte!,






9 XL!!!



Eftersom ja köpte två par, blir det 18 XL!

2014-06-17

  M M Mannheim VIP
Då får jag nog ha ännu fler byxor!
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie