Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En god början...

Jag tror aldrig
det jag ger mig in på
att det blir lätt
som en plätt
men det är värt det
på alla sätt




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-17 19:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klok inställning som underlättar inlärning och utveckling.

2014-06-18

  Lars Hedlin
JA mycket bra ...
2014-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man måste börja någonstans...
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt