Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från sommarängen


Sommarsol
känslan är obeskrivlig
lätta fötter på varma brädor

Känslan av frihet är påtaglig
och varje dryck känns som ett årgångsvin

När regnet tillslut kommer
svalkar det skönt mitt upphettade sinne

Dagarna går emellertid
och gottepåsen är snart tömd
- jag vet det

Jag vet -
därav oron

Jag vet att längtan är större än nuet
ibland

Jag upplever mer i min dröm
än i min verklighet

Kärleken är dock densamma
höst som vår som vinter

sommaren har inte patent på den
kan vara skönt att veta
så här i sommartider

Trevlig sommar




Fri vers (Prosapoesi) av Anders Nordlander VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-17 22:18



Bookmark and Share


  aol
Gillas
2014-08-08

  KYREUS of Sweden
Gillas!
2014-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP