Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen känns mot mina fötter

var ska jag nu vandra
frågorna svarar sig själva
ta mig dit där jag inget vet
låt mig gå

stundvis försvinner jag
bort ur tid och rum

spegeln förstår jag ej
inte mycket jag förstår
ingenting alls om man tänker efter lite noga




Fri vers av MedVetAnde
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-18 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MedVetAnde