Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haren väntar

Väntade inte haren
i skogen på räven
där ängen mötte
trädens skydd

Skulle inte haren
så gärna ge igen
för alla oförrätter
genom åren som gått

Hur haren som liten
frågat sin mamma
varför räven var ond
och jagade familjen

när de inget ont gjort?




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-18 21:22



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Den grymmaste av alla stunder
Då oskuldens ljus blåses ut
En hopplös bön om ett under
Som gör världen rättvis till slut
Gott och ont finns inte i naturens lag
Äta eller ätas blott,
kretsloppet till sorg och till behag
2014-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter