Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rent av en inringare...

Juveltjuvar från Förberedare
för dem gick det allt bättre och bredare
de stal och la på hög
till slut de fått en guldhög
för att de hade en så bra ringledare




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-18 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt