Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Översktiftslös III

Jag fyller avskedsbrevspennan med saliv


För att ge döden mitt namn med fel stavning


Kriminellt färdas jag emot nästa liv


Då Vallbo klockor ringer för begravning




Bunden vers (Rim) av Jonathan Yhl-Gabrielsen
Läst 250 gånger
Publicerad 2014-06-18 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Yhl-Gabrielsen