Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..sant...


Våra Blåmesungarnas Bo



Fågelungarnas gapande munnar
efter mat i vårat skafferiets ventil
väckte vårat intresse

Skåpdörren fick vara halvöppet
då jag trivdes i köket
tills det blev tyst där

Saknaden efter ungarnas pipande
överraskade oss totalt
tills vi ser och hör dom kvittra

på andra sidan av huset
precistill kvällskaffe
nära våran balkong




Fri vers (Fri form) av Ritva
Läst 278 gånger
Publicerad 2014-06-19 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ritva
Ritva