Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN SVENSK TALAR

Först när det var ställt
bortom varje rimligt tvivel
att han var riktigt död
kom det svenska fördömandet
genomtänkt och tydligt
och med full kraft
till glädje och stöd för
alla drabbade:

- Fy på dig, Adolf! Fy!




Fri vers (Fri form) av Jonas Hellström
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-11 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström